Prin activitatile desfasurate sustinem dezvoltarea armonioasa a copilului intr-un cadru autonom, placut, cu valoare educativa.

Noi, initiatorii acestui proiect, stim ca oamenii se dezvolta in ritmuri diferite. Credem in unicitatea fiecarui individ si le oferim copiilor o educatie speciala, particularizata in functie de deprinderile si capacitatile cognitive. Astfel, oferta noastra este variata, fiecare parinte urmand sa-si aleaga “reteta” potrivita nevoilor si personalitatii propriului copil. Ingredientele realizarii ei le aduc educatorii nostri pas cu pas…

Infiintarea acestui club a pornit de la necesitatea educarii copiilor nostri care au inceput scoala primara. Din dorinta de a-i pregati pentru viitor s-a nascut acest proiect. Pentru ei ne-am propus sa realizam un mediu prietenos, vesel si creativ, in care si alti copii sa patrunda.
Integral club este un spatiu in care intalnim copii fericiti, perfect ingrijiti, care doresc sa invete prin joc si se joaca invatand; o lume cu parinti linistiti care stiu copii in siguranta, un univers bazat pe prietenie, comunicare, respect si dragoste de viata.